ESŐVÍZ KIVONAT <AQUA CELESTICUM> ÉS 24K ARANY – KÉZMŰVES VÍZ-KÜLÖNLEGESSÉG

tovább


Aranyvíz: az arany nemesített esővíz-kivonat (Aqua Celesticum Gold) a szervezet sejt-szintjén képes hatást, felülírást gyakorolni. A tudati viszony kiépítése, az értés, a befolyás (salus) mértéke függ az egyén értelmi alapállásán, szellemi identitásán, a berögzülések, a rögeszmék kondicionáltságán. Használata a következő területeken javasolt: mentális teljesítőképesség fokozása; szervezet védelmi rendszerének erősítése; agyi tevékenységek és a gondolkodási funkció javítása; SQ érintettség; holisztikus öngyógyítás alkalmazása.

 

Esővíz: Minden földi édesvíz kezdeti, legmagasabb minősége az esővíz. Égi <reservoir>, amelyből 14 billió liter esik alá naponta. Elsődleges, dinamikusan megújuló, fenntartható erőforrás, a keresztényi misztérium beavatásának <materia prima essencia> legfőbb eszköze. Érteni a "corpus celesti" fogalmat mindenek feletti tartalmat jelent, aminek befolyása teremtő erőt képvisel. A kezelt esővíz fiziológiás értékét a magas foton telítettség, az elektron aktivitás, a természetes lágyság, az alacsony deutérium tartalom és a kezdeti struktúra/energia kapacitás jelenti. A meghatározottan érkeztetett, kezelt és tárolt esővíz olyan víz-különlegesség, ami a táplálkozás- a szépség- és az egészségipar értékes fundamentumát, az ''élet vizét" jelenti.

 

Arany: a tökéletesség szimbóluma, a romolhatatlan solaris minőség, az „örökkévalóság italának” és az  ember természetfelettivel (magia aurea)  való kapcsolatának alkotója. A funkcionális táplálkozásban a tiszta arany a szervezet anaerob effektív mikroorganizmusainak (immunrendszer elsődleges hadtestei) a „csemegéi”. Az arany használata és belsővé válása a felülmúlás, a teremtői alkotás lényege; az „én-önmagamiság” isteni és örök ideájának titkos illuminációja. Az arany fénytesti rezonanciája a célhoz érés megkerülhetetlen eszköze. Ez az erőtér az, amiért a materiális világkorunkban is maradandóan a legfőbb érték az Arany.